Böcker, kort och föreläsningar

Passion, Purpose, Power!

Helena inspirerar till reflektion och kommunikation och
hjälper dig ta nästa kliv i ditt liv och din verksamhet.

Föreläsningar

Jag hjälper dig och ditt företag att utveckla kommunikation, ledarskap och samarbeten. Kontakta mig så ser vi om mina tjänster matchar ert behov.

Några exempel på föreläsningar:

  • Ledarskap 4.0 – Inre utveckling för en ny tid! 
  • Mindset 4.0 – Dream, Create, Thrive
  • Myers Briggs Type Indicator – Självinsikt och samarbete
  • Kundmöte 2.0 – Från säljare till inköpscoach

”Min mission är att hjälpa människor och verksamheter att släppa loss sin kraft, passion och syfte. Att stärka personlig insikt och handlingskraft som ger hållbar succé för människor och verksamheter.”

Leva växa älska

Leva, växa, Älska är för dig som vill växa som människa, bryta autopilotsbeteenden och komma vidare i ditt liv.

Boken innehåller reflektioner, frågor och exempel utifrån de 72 kortens budskap. Du får också förslag på metoder för att använda korten på egen hand eller tillsammans med andra.

”Jag drog två kort om dagen under en turbulent tid. Det gav mig ökad tillit och behålla fokus i min utvecklings-process” ”Boken hjälper mig att se klart på vad som pågår i mig och runt mig.” ”Korten gör det lätt att faktiskt få till den där reflektionsstunden med mig själv.”

Öppna upp för riktiga samtal

Drömstudions kommunikationskort gör det enkelt att börja prata om saker som berör dig själv och din utvecklingspotential.

Använd korten som icebreaker för att lära känna varandra och i sammanhang där du vill skapa en plattform för reflektion och öppen kommunikation.

”Inspiration, roligt, vill bara fortsätta, spännande, wow, det gick så snabbt att komma in på viktiga frågor, bra grund för vidare samarbete” är omdömen från tidigare användare.

Leva, växa, älska och Drömstudions Kommunikationskort
köper du på Adlibris, Bokus eller bokklubben Livsenergi. 
Önskar du många exemplar för att använda i en arbetsgrupp eller liknande så är du välkommen att kontakta oss.