Personligt ledarskap,
Utvecklande kommunikation

För dig som vill ta nästa kliv i din utveckling

Vilka inre kvaliteter behöver vi utveckla för att leva och verka idag och framåt? Vad hindrar och vad hjälper oss vidare i våra ambitioner och drömmar?

I mötet med oss själva och andra kan vi få kraft och energi, nya perspektiv, bli medvetna och börja skapa i en tydlig riktning. En riktning vi kanske inte ens visste fanns, eller insåg att vi önskade eller behövde om vi inte hade saktat ner tempot och lagt märke till vad som pågår och vilka val vi har utifrån detta.

Aktuella kurser och möten

Aktuellt

Bjud upp dina drömmar!

Vad gör dig lycklig?Vad får ditt hjärta att dansa av glädje?Vad är ditt mest meningsfulla och spännande liv? Första fristående modulen i Ledarskap 4.0 handlar

Läs mer »
Aktuellt

Dream Tribe 24 november

En gång i månaden bjuder jag in kursdeltagare och andra nya och gamla bekantskaper i mitt nätverktill en timmes reflektion, meditation och inspiration. Dream Tribe-mötena

Läs mer »

Det personliga ledarskapet

Ledarskap 4.0 där vi kliver ut på livets scen. Där vi går från plikttrogen till ansvarsfull. Ett ledarskap där vi släpper loss vår kapacitet, kreativitet och glädje så vi kan bidra, växa och utvecklas i våra liv och sammanhang och därigenom skapa en värld som är långsiktigt hållbar.

(H)ärliga möten

När jag faciliterar möten får jag ofta höra att det blir så härlig energi med ärliga och insiktsfulla samtal.

Härliga möten är för mig är när vi hjälper varandra att bli mer medvetna om vad som faktiskt pågår inom och runt oss. Möten utifrån ett tillåtande, nyfiket förhållningssätt som öppnar upp för egna lösningar och svar.

Några punkter jag ofta återkommer till är att Dela, snarare än förmedla, Utforska frågor snarare än ge snabba svar. Lyssna efter det som ännu inte är synligt, men kan bli.

 

Utvecklande kommunikation

Utvecklande kommunikation handlar både om hur vi kommunicerar och om en grundsyn och ett förhållningssätt till oss själva och varandra.

I våra möten och kurser får du insikt och verktyg för kommunikation som öppnar upp för nya perspektiv, ökad medvetenhet och problemlösning. En kommunikation som ger klarhet och riktning och stödjer oss att komma vidare i våra drömmar och ambitioner. 

Utvecklande kommunikation hjälper dig att bli tydligare och rakare, både med att uttrycka dig själv och ta in nya perspektiv. Du lär dig också att uppmärksamma krokar och fallgropar du själv lätt dras med i och hur du kan bryta destruktiva samspel och mönster. 

Vill du få hjälp med ett utvecklingsprogram eller inspirationsmöte på en konferens eller personalträff?