Väck din kreativitet till liv!

Du visar för närvarande Väck din kreativitet till liv!
Väck din kreativitet till liv!

Sköna dagar den 7-9 oktober 2020 i Beddingestrand.

Längtar du efter dagar med kravlöshet, sinnesväckande övningar och lekfull kreativitet? Att sakta ner tempot och bjuda in livet, lusten och drömmandet?

Häng med till Beddingestrand i höstfärgernas tid och njut av meditation, mindfulness- övningar, gemensam målning, lustfyllt skrivande och tid att reflektera och andas i en avslappnad miljö.

Vi startar fredag kväll med en guidad meditation och sätter an tonen för en helg full av närvaro, lustfyllt skapande och goda samtal med oss själva och varandra.

Denna kurs är en fristående modul i ledarskapsprogrammet Ledarskap 4.0 – Bli en medveten drömmare. Den passar för dig som vill ta ett kliv vidare i ditt personliga ledarskap oavsett nuvarande yrkesroll eller verksamhetsansvar.

Kursledare: Helena Sund

Helena har under tjugo år arbetat med ledarskap, verksamhets- och projektutveckling genom det egna bolaget Sund Resurs. Innan dess arbetade hon som pianist och sångerska samt med kreativa processer och personlig utveckling genom den folkhögskola hon var med och startade upp.

I drömstudion erbjuder Helena möten, inspiration och nycklar som stöd för den personliga utvecklingen kopplat till ett ledarskap 4.0 som är oavhängigt yrkesroll eller verksamhetsansvar.

Övergripande program och information för ”Väck din kreatiivitet till liv!”

Obs! Begränsat antal platser pga Covid -19. Hör av dig till info@xn--drmstudion-fcb.se för mer information.

Övergripande program

Lämna ett svar