Morgnar – en stund att sätta an tonen på nytt.

Du visar för närvarande Morgnar – en stund att sätta an tonen på nytt.

Jag älskar morgnar. Morgnar av stillhet. Morgnar då jag vaknar tidigt och möts av stillheten. När fåglarna börjar kvittra och allting vaknar till liv. Och jag själv kan sitta med mitt morgonkaffe och låta tankarna fara eller bara lyssna in mig själv.

Just idag är en sådan morgon. Jag andas in stillheten och njuter av solens glitter på havsytan från min balkong och båtarna som väntar på att fyllas med yrvakna människor som kryper upp ur kabinen.

Jag vaknar inte alltid med glädjeglitter i hjärtat, men visst är morgonen en tid då vi har möjlighet att sätta an tonen för en helt ny dag. Medvetet låta oss fyllas av tacksamhet och glädje så vi kan börja dagen, lyckliga över att vi lever. Lyckliga att vi har våra sinnen och vår kropp, lyckliga att få dela denna upplevelse med våra medmänniskor. Knyta an till vår grundton av nyfikenhet, glädje och förväntan.

Jag älskar morgnar. Vissa morgnar mer än andra 

 

Lämna ett svar