Jag önskar jag hade låtit mig själv vara lyckligare.

Du visar för närvarande Jag önskar jag hade låtit mig själv vara lyckligare.

”Jag önskar jag hade låtit mig själv vara lyckligare.” 
Detta är en av fem saker som människor på dödsbädden ofta ångrar, enligt en australiensisk sjuksköterska som jobbat med palliativ vård i många år.

Att jag inte hade låtsats inför mig själv eller andra att jag var nöjd. Att jag inte censurerat mina drömmar och vad jag längtade efter. Att jag hade vågat mer, inte bara gjort det jag trodde att jag borde eller trodde förväntades av mig. Inte hållit mig tillbaka av rädsla, hänsyn till andra eller slentrian.  

Jaa, att låta mig själv vara lycklig!!

Lyssna inåt, uppmärksamma vad jag längtar efter, välja det som ger mig glädje och leva mitt mest meningsfulla liv.

Första fristående modulen i Ledarskap 4.0 handlar just om detta.”Vad drömmer du om? Vad drar i dig? Vad är ditt nästa steg?

Är du nyfiken på ”Bjud upp dina drömmar!” Läs mer här.

Lämna ett svar