Kom och lek! Vi behöver innovatörer.

Du visar för närvarande Kom och lek! Vi behöver innovatörer.

Vår värld behöver innovatörer. Människor som kan tänka utanför boxen och vara sant nyskapande. Visst är det väl så?

Alla var med på att testa en övning där det gällde att ljuga, överdriva och fantisera,

Häromdagen ledde jag ett Tea Time möte med härliga entreprenörer, ledare och spännande människor. Alla var med på att testa en övning där det gällde att ljuga, överdriva och fantisera. Det blev många skratt och aha upplevelser och för min del stod det återigen klart vilken enorm betydelse leken har i våra liv.

För visst är det väl så att vi behöver innovatörer? Människor som har förmåga att fantisera, visualisera och skapa nytt? Som har förmågan att se lösningar på behov som vi kanske inte ens tänkt på. Som kan föra oss vidare och utmana gamla föreställningar och sanningar vi har om oss själva, om varandra, om hur något måste vara eller göras.

Människor som vågar vara sårbara och drömma sig bort och i fantasins och lekens värld uppfinna nya verkligheter, nya världar. Människor som spränger egna gränser och hjälper oss att expandera i vår förståelse och vårt medvetande.

Kanske det är dags för oss att ta leken på allvar och träna på vår kreativitet?

Kanske det är dags för oss att ta leken på allvar och träna på vår kreativitet? På att skapa tillåtande, generösa miljöer där vi tillåts laborera, utforska frågor och idéer utan krav på prestation, målbilder och klara svar direkt. Inte bara i särskilda rum där vi kan tramsa eller vara lite löjliga en stund, utan att i vardagen utveckla en kommunikation och ett förhållningssätt som är tillåtande, generöst och tillåter oss att växa?

Min vision är ett samhälle där vi tar varandra på allvar. Där alla uppmuntras att växa ut som den och det de är. Där vi hjälper varandra att hitta vårt varumärke och den vi är, inte att skapa oss något som är på låtsas. Där vi genom lek och kreativa möten hjälper varandra vidare i våra liv, våra verksamheter och sammanhang. Där vi utmanar varandra att våga skapa, skoja, leva, växa. För vår egen skull och för att tillsammans skapa en ny värld bortanför det vi idag känner till.

Det är därför jag har startat drömstudion. För att skapa ett sammanhang och erbjuda struktur och form för att ge oss möjlighet att vakna upp till drömmens, livets, möjlighetens värld.

Hör av dig om du vill veta mer om vad vi gör eller om tankarna bakom Drömstudion.

Lämna ett svar