Medspelare i äventyret Livet

Du visar för närvarande Medspelare i äventyret Livet

Vad drar i mig, vad pågår runt omkring mig, vad skulle ge mig glädje och vad är mitt bidrag i världen?

Ständigt aktuella frågor som vi behöver ha levande i oss för att leva och verka i vår fulla kraft.

Idag läste jag i tidningen om en kvinna, Linda Svärd, som har startat en hjälpverksamhet för människor som fallit mellan stolarna och inte har råd med det mest nödvändiga. Wall of Kindness Dalby. Hon berättar om glädjen över att få vara med och stödja, och glädjen över hur många som engagerar sig. ”Det är rätt människor som hittar till oss. Jag är överlycklig.”

Ett inspirerande exempel på hur en person kan förändra tillvaron både för sig själv och andra. Och jag slås återigen av att ge och ta emot är två sidor av samma mynt. När vi ger med glädje innebär det att jag samtidigt får ta emot fast på ett annat sätt.

Jag tror att vi behöver stanna upp och fundera på vad som drar i oss inte bara för vår egen skull, utan även för att det vi gör ger ringar på vattnet. Och det är stort. Att vara människor och samspelare tillsammans i detta äventyr som är livet.

Lämna ett svar