Livet – ett pågående äventyr?

Du visar för närvarande Livet – ett pågående äventyr?

Den här bilden påminner mig om att inte ta livet så allvarligt. Om att det som kan upplevas som ett misslyckande, i ett annat sammanhang kan ge upphov till något nytt som ger ett oväntat resultat. Om lekens betydelse och att inte snabbt döma ut något som dåligt, obrukbart eller misslyckat.

När vi hade vårt sedvanliga pepparkakshusbygge i år så misslyckades jag totalt med ett litet hus. I år hade vi fina borgar, karusellbyggen och mitt lilla annex toppade inte de kreationer som stod på prispallen. Men när vi började arrangera husen så satte jag det upp och ner på en pepparkaksgubbe och plötsligt voila, så blev det en perfekt hatt. Det vann inte första priset, men blev ändå på sitt sätt lite roligt.

Att tagga ner på färdiga svar och ge oss ut på upptäcktsfärd och våga testa… Ja, livet är ett pågående äventyr 🙂

Lämna ett svar