Ledarskap 4.0. Ny start i januari 2022!

Du visar för närvarande Ledarskap 4.0. Ny start i januari 2022!

Längtar du efter att utvecklas, växa, komma vidare i livet?

”Hur kommer jag vidare i min utveckling? Vad drömmer jag om och vad står i vägen för min längtan? Vem är jag och vad önskar jag med mitt liv? Vad vill jag bjuda mig själv och världen på? Vad är mitt nästa steg?”

Ledarskap 4.0 är för dig som vill utvecklas som människa och ha lugn, glädje och framgång i det du drömmer om. En unik chans att i en liten, intim grupp utforska dina drömmar och vad du behöver för att leva ditt liv fullt ut och sant.

Programmet är för dig som vill:

  • Ha glädje, frihet och mening i ditt liv
  • Ta nästa kliv i livet, även om du inte vet vad innebär än
  • Få insikt i vad som hindrar och främjar din personliga framgång
  • Komma förbi hinder och begränsande tankar
  • Lita på dina drömmar och din intuitiva intelligens

Läs mer i länken nedan och anmäl dig till ett kostnadsfritt coachingsamtal om dig och vad du behöver för att leva ditt härligaste, roligaste, mest meningsfulla liv.

Nyfiken och vill veta mer? 
Läs mer HÄR.

Boka ett coachande samtal HÄR.

Ett kortare informationsblad här

Lämna ett svar