Nu är det dags!

Du visar för närvarande Nu är det dags!

Jag har en morgonrutin där jag skriver en halvtimme varje dag i syfte att utforska idéer, lyssna inåt och reflektera över vad som pågår inuti och runt mig. Ofta har jag tänkt lägga ut det jag skrivit men sedan kommer något emellan och när jag återvänder har jag gått vidare i nya tankar och det känns inte lika aktuellt. Jag behöver goda rutiner så jag kommer till skott!

Eller är det ett inre beslut jag behöver? Jag kanske inte är säker på att jag vill lägga ut inläggen? Att jag ifrågasätter om det är till någon nytta och glädje om jag gör det? Ja, det är nog en kombination, men en sak vet jag; att ibland är det bättre att bara göra och utvärdera först efteråt. Att livet är till för att testa och leka och att det oftast är roligare att testa i verkligheten, inte bara i fantasin. Även om det känns osäkert 🙂

Så nu ska det bli ändring!
Framöver ska jag lägga ut en del av det jag skriver. Vardagstankar, reflektioner och ämnen som är kopplade till Dreamfulness och de inre kvaliteter som hjälper oss att forma våra härligaste, roligaste, mest spännande och meningsfulla liv och verksamheter. Kreativitet, Beginner’s mind, Drömmande, Själslig utveckling, Mod, Tillit, Intuition, Samskapande, Hängivenhet – ja det handlar om den nya tidens liv- och ledarskap. Ledarskapet 4.0 som är ett transformerande ledarskap, där vi inte bara fixar buggar och plåstrar om, utan levlar upp och gör genomgripande uppgraderingar i takt med livet.

Osäkerhet ingår i utveckling och vi behöver ofta utforska både vår vilja och vårt motstånd för att bryta autopilotsmönster, ta nyskapande beslut och hitta hållbara vägar framåt. Och inte minst: När ett beslut är fattat, minnas the ”Law of diminishing intent”: Att idéer svalnar när vi vet att det är dags att gå till action, men inte gör det.
”The longer you wait to take action, the less likely you are to take action”. (Jim Rohn).

Så: Vill jag, kan jag, ska jag…? 
Japp. Jag börjar nu direkt 🙂

”Vad har jag gett mig in på, är det inte dumt, har jag tid, varför ska jag, vore det inte bättre att…” Ja, som ett brev på posten kommer detta att komma. För så är det. Så fort vi har påbörjat något vi gärna vill så sätter vårt inre motstånd igång. Det ingår i den kreativa processen. Men detta skriver jag om en annan dag! 🙂

Har du något du skjuter upp?
Vad behöver du för att komma vidare?
Vill du, kan du, ska du?

 

Lämna ett svar