Glädje-lavinen eller Depp-ravinen?

Du visar för närvarande Glädje-lavinen eller Depp-ravinen?

Imorse läste jag ett inlägg på Linkedin som gav mig inspiration till att i min tur skriva ett inlägg. Och så är det ju, en person sätter igång en rörelse:
En person ler mot dig, och plötsligt är du i ett annat mindset. Sen går du vidare och sprider din glädje till nästa, som sprider till nästa och sen är bollen igång. Och ett, två, tre surfar vi på Glädje-lavinen (i motsats till att dras ner i Depp-ravinen).

Vi behöver påminna varandra om glädjen! Sätta igång rörelsen i oss själva, i varandra. Lyfta fram härliga, spännande saker och se alla möjligheter vi har. Inte för att blunda för problem men för att släppa loss vår energi och kreativitet till att ha kul samtidigt som vi skapar under i vår vardag.

Smitta oss själva och varandra med glädje och inspiration!

– Vilket mindset går du in med i situationer, dagar, möten?
– Är du en av dem som kickar igång andras glädjeenergi?

Tjohoo, heja Glädje-lavinen 🙂