Prenumererar du på Drömstudions Youtube-kanal?

Du visar för närvarande Prenumererar du på Drömstudions Youtube-kanal?

Det är i små små skillnader det plötsligt blir uppenbart vilken generation man tillhör 🙂

Häromdagen berättade jag för en fd kollega att jag startat upp en youtube-kanal. Så kul, sa hon och gick genast in och prenumererade. Prenumererade?? Jag skulle säga att väldigt få i min generation ( Generation X) prenumererar på Youtube-kanaler. Jag visste inte ens att man kunde göra det förrän jag startade min egen kanal.

I mina kurser om kundresan brukar jag presentera fakta om Z-generationen, t ex hur de använder youtube och tycker att jag har ganska bra koll på skillnaderna mellan gen X och gen Z. Men när min kollega med självklarhet klickade på prenumerationsknappen så blev det skrattretande tydligt hur olika vi beter oss.

Oerhört kul att få teoretiska resonemang bekräftade och framförallt slog det mig återigen hur härligt det är med nya perspektiv från dem som inte är exakt som jag.

Och självklart: Du som läser det här – gå gärna in på Youtube och prenumerera på Drömstudion. Aktivera notiser om du vill få aviseringar när nya inlägg läggs ut. Dagens kort är för dig som vill få inspiration till en stunds vardags-reflektion i ditt dagliga liv. Kommentera gärna och dela vidare med dem du älskar 🙂

 

Lämna ett svar