Välkommen till den nya hemsidan och bloggen!

Du visar för närvarande Välkommen till den nya hemsidan och bloggen!

Wow, äntligen är den klar. Hemsidan, den sida där jag hoppas kunna samla ihop lösa trådar med verktyg och inspiration för dig som vill komma vidare i din personliga utveckling oavsett om arenan för tillväxten är arbets- eller privatrelaterat.

På denna sida hoppas jag att du ska få inspiration till självreflektion och utvecklande kommunikation med dig själv och andra. Jag tror att vi har mycket att ge varandra när vi delar med oss av tankar och frågor i ärliga möten och har i mitt yrkesliv alltid jobbat med kommunikation och att skapa generösa kreativa befrämjande kulturer. Först som musiker och folkhögskole-uppstartare, sedan genom mitt bolag Sund resurs som jag drivit i 20+ år där jag hjälper människor, företag och projekt att växa och utvecklas på sitt bästa sätt.

Det har länge funnits en dragning hos mig att dela med mig av vardagstankar och reflektioner, dels för att jag skriver mycket själv, men framförallt för att jag ofta själv blir inspirerad av att läsa det andra skriver. Att jag själv får näring och ny energi genom att ta del av andras reflektioner och tankar.

Själv är jag i en process när många trådar vävs samman och jag leker och testa olika uttryck och medier just nu. Jag har skapat en Youtubekanal med spellistan Dagens kort som syftar till att bjuda in till en stunds reflekterande samtal. Bloggen längtar jag efter att komma igång med, men tar ett steg i taget och får se hur ofta jag gör inlägg, speciellt nu när jag är på gång med mycket annat nytt. Ja, just nu under höstens uppstart känner jag mig lite rörig och har inte riktigt överblick än.

Så vad jag vill säga just i denna röriga tid är ett varmt, varmt välkommen till min nygamla blogg :-)!

Lämna ett svar